Inaktiv platsannons

Verkstad / Montör / Säljare Deltid Skidor & Cykel i Stockholm

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och gedigen produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i fem avdelningar: sport, skor, sportkläder, vildmark/ vapen och skidor & cykel, med två viktiga stödfunktioner i lager och kassa. Detta innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer.

Att arbeta på skidor & cykelavdelningen ställer stora krav på dina produktkunskaper inom avdelningens olika områden. Under vinterhalvåret är det skidförsäljning som dominerar, och det är dit vi nu behöver förstärkning. Vi har också en verkstad i anslutning till avdelningen och nu söker vi främst dig som har kunskap om, erfarenhet av och vilja till verkstadsarbete. Då cykelmontering, cykelreparationer, vallning och montering är de delar man arbetar med i verkstan, är det jätte viktigt att du har Kunskap kring cyklar och vinter sport. Dokumenterad erfarenhet från branschen (framförallt cykel) är en stor fördel, men inte ett krav.

Tjänsten kommer även innebär en del tid på golvet som säljare, då våra gäster alltid är det första vi prioriterar! Som säljare hos oss ska du ha ett glödande intresse för de varor du ska sälja. Din uppgift är att göra gästen nöjd i alla lägen, varför det är viktigt att du är serviceminded och passionerad och alltid har nära till ett leende. Du kommer att sälja produkter till de gäster som vill köpa cyklar och till viss del även skidor och tillbehör/reservdelar inom dessa områden. Vi vill att våra säljare ska vara aktiva användare av de produkter vi säljer, så vi ser gärna att du är passionerad cyklist eller använder cykeln som träningsredskap. Tjänsten är en deltidsanställning med tillträde omgående. Urval, intervjuer och anställning sker löpande under ansökningstiden.

Län:
  • Stockholm
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2019-10-31

Tillträde:

2019-10-31

Arbetsplats/placeringsort:

XXL Kungens kurva

Adress:

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb