Inaktiv platsannons

Arbetsledare Skövde med omnejd

Om tjänsten

Få varierade dagar som arbetsledare på Sodexo!

De kommande åren kommer att bli spännande om man är en del av Sodexo. Just nu är vi i en stark tillväxtfas i Skövdeområdet, vilket du som arbetsledare kommer att få vara en central del av. Om du är redo att coacha dina arbetsteam till att leverera service i toppklass till våra kunder - varmt välkommen att läsa vidare!

Hos oss är arbetsmiljö och säkerhet i fokus!

Sodexo är Nordens ledande Service Managementföretag. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att förbättra livskvalitén i vardagen. På Sodexo Transport i Skövde med omnejd utför vi städningar på tågen ute i trafiken. Arbetet sker året runt, dygnet runt, då de olika fordonen är verksamma under olika tider! 

På Sodexo så är säkerhet A och O. Hos oss är det en självklarhet att alla anställda ska känna sig 100 procent trygga i hur arbetet ute i tågmiljön ska utföras på ett så arbetsmiljövänligt sätt som möjligt. Som arbetsledare här behöver du därför inte vara rädd för att sakna någon utbildning - vi utbildar alla anställda i säkerhet internt!

Var med och påverka vår framtid!

Som arbetsledare på Sodexo blir ingen dag den andra lik, arbetet innebär en stor variation av uppgifter! Vi utför arbete åt en rad olika kunder genom att sköta städning på tågen, lokalvård i kundernas lokaler, samt uppsättning av dekaler och placering av broschyrer i stolsfickorna. Ditt huvuduppdrag blir att leda dina arbetsteam och driva arbetet framåt på ett engagerat sätt med hänvisning till säkerhet och arbetsmiljö. När du inte är ute på fält utför du schemaläggning och planerar utbildningar och eventuella nyrekryteringar. Den dagliga driften sker i Skövde, men du kommer även att vara ansvarig för orterna Nässjö, Falköping, Mariestad och Lidköping vilket innebär en del resande i tjänsten.

Vår ambition är att du ska stanna länge hos oss och att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, därför arbetar vi under devisen ´frihet under ansvar´. Det betyder att så länge du visar driv och engagemang kommer du att få det fulla förtroendet att lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig bäst. Vi är relativt nya på marknaden i Skövde med omnejd och du kommer därför att få stora möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta utveckling. Får du en idé på hur vi kan ta nästa steg eller bearbeta nya kunder så kör vi! Skulle du längs vägen vara hungrig på nya ansvarsområden står dörrarna alltid öppna.

Du - en naturlig ledare som brinner för att driva arbetet framåt! 

Är du personen som alltid har varit den självklara ledaren bland dina vänner? Då kanske du är helt rätt för den här tjänsten!

Vi vet att du kan ha förvärvat dig din erfarenhet på olika håll och väljer därför att inte lägga så stor vikt vid vad du har gjort tidigare. Din förmåga att leda och föra en arbetsgrupp framåt är snarare det viktigaste för oss! Skulle du, förutom att vara en förträfflig ledare, även ha arbetat inom logistik eller städ tidigare är du en riktig toppkandidat i våra ögon! 

Våra anställda har olika bakgrund och det är därför viktigt att du är en tålmodig och kommunikativ person som kan förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Struktur ligger i din natur och du ser alltid möjligheter före hinder. När oväntade situationer uppstår finns du där med påhittiga lösningar för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för såväl kunden som dina medarbetare!

Känner du att du passar in på beskrivningen? Är du redo att ta steget och bli arbetsledare på Sodexo? Vi hoppas det och ser fram emot att läsa din ansökan! 

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee, senast den 17 november 2019.

Publicerad den

01-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis