Inaktiv platsannons

Praktik inom Supply Planning Mode VT 2020 i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 27 oktober 2019
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision. För oss ger samarbete med studenter och skolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer hit.

Självklart hoppas vi att vårt samarbete ska leda till att du en dag vill arbeta hos oss!

Vad innehåller praktiken?

Hos oss får du vara med i det dagliga arbetet inom Supply Planning där du stöttar våra Supply Planners i det dagliga arbetet med våra olika varuflöden. Det innefattar allt från orderläggning och fördelning till påfyllnad och kontakt med våra varuhus samt analysarbete.

Kvalifikationer

Vad söker vi?

Vi söker dig som har vilja, engagemang och en förmåga att få saker gjorda. Du är en lagspelare samtidigt som du vågar ta egna initiativ och har en god kommunikativ förmåga. Som person är du nyfiken och vill ständigt utvecklas.

För att vara kvalificerad för en praktik inom Supply Planning ser vi att du har:

  • en pågående eftergymnasial utbildning inom Ekonomi och/eller Supply Chain
  • ett stort intresse för våra affärsområden
  • goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • goda kunskaper i Word och Excel, erfarenhet av affärssystem är meriterande
  • erfarenhet av retail

Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom Ekonomi/ Supply Chain.

Praktikperioden omfattar minst 10 veckor med start under våren 2020.

Vi på Åhléns erbjuder dig en praktik i en inspirerande miljö på ett av Sveriges ledande retailföretag. Som praktikant på Åhléns blir du en i teamet och får delta i det dagliga arbetet. Du får mycket eget ansvar och vi uppskattar att du vill dela med dig av dina idéer.

Publicerad den

18-09-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis