Inaktiv platsannons

Farmaceut med säljansvarVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Linköping

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Faisal berättar:

 

Välkommen till vårt fina och trevliga Apotek Hjärtat på i-HUSET i Linköping! Vi är ett härligt gäng på ca 8 personer som trivs väldigt bra tillsammans. Vår glädje smittar ofta av sig på kunderna som ofta berättar hur trevligt det är att komma hit!

För mig som chef, är det viktigt att vi är kundfokuserade och att vi överträffar våra kunders förväntningar, du som farmaceut  är engagerad, noggrann och ansvarsfull och vill hjälpa till där hjälpen behövs.

Vi har öppet föra våra kunder vardagar 10-20 samt helger 10-18.   Är du initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig då passar du verkligen i vår team. Hos oss har du även möjlighet att välja få OB tiden  i tid om så önskas.

 

Våra kunder är en mix av receptkunder men mestadels egenvårdskunder som är intresserade, köpsugna och förväntar sig den bästa servicen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en säljansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som säljansvarig på Hjärtat ansvarar du för att driva försäljningsökning av handelsvaror och receptfria läkemedel på ditt apotek. Tillsammans med din apotekschef optimerar du Hjärtats kampanjer och säljaktiviteter. Rollen som säljansvarig innebär även att du tar initiativ till aktiviteter och övningar som främjar försäljning, exempelvis tävlingar och kampanjuppföljningar. Din uppgift är att coacha dina kollegor i exempelvis kundbemötande, försäljning och rådgivning!

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-08-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis