Inaktiv platsannons

FarmaceutVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Enköping

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Johanna Viksell berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek beläget inne på Ica Maxi Enköping.

För mig som chef, är det viktigt att vi är kundfokuserade och att vi överträffar våra kunders förväntningar, du som farmaceut  är engagerad, noggrann och ansvarsfull och vill hjälpa till där hjälpen behövs.

Våra kunder är barnfamiljer till pensionärer och även mycket djurrecept. Arbetstiderna varierar en hel del pga. öppettiderna och ger stor flexibilitet i vardagen. Möjligheten att få sin ob-ersättning i tid finns..

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Arbete på andra apotek inom Hjärtat kan förekomma.

Öppettiderna kommer att från och med januari att vara mån-sön 8-22. Vi har öppet alla dagar på året.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vid frågor kontakta apotekschef Johanna Viksell på 076-7233914.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis