Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Ica Maxi NackaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Hailu Adala berättar:

Vi söker en farmaceut som vill jobba både kvällar och helger och brinner för kundmötet och kvalité.

Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda service utöver det vanliga. Du är kundfokuserad, flexibel och driven med stort intresse för farmaci. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek. Då har vi jobbet för dig! Välkommen till Apotek Hjärtat Ica Maxi Nacka.

Välkommen till vårt fina Apotek som har 10 kunniga och glada medarbetare. Vi har perfekt läge med högt kundflöde från morgon till kväll och våra öppettider är 7-22 alla dagar. Våra öppettider ger dig flexibilitet i vardagen och möjligheten till variation i arbetstider. Du kan enkelt ta dig hit med kommunaltrafik.

För mig som chef, är det viktigt att du vill utvecklas i din yrkesroll men även att du vill delta i att utveckla dina kollegor genom att tillföra ideer och tankar. För mig är det viktigt att du är flexibel, samarbetsvillig, självständig, kvalitetsinriktad och har förmågan att fatta egna beslut.

Våra kunder är barnfamiljer till pensionärer och även mycket djurrecept. Arbetstiderna varierar en hel del pga. öppettiderna och ger stor flexibilitet i vardagen. Vi har gratis parkering precis utanför Ica. En stor fördel för dig som är anställd är att här gör OB-ersättningen verkligen stor skillnad på din lön. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nacka | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis