Inaktiv platsannons

Affärsprojektledare i Västerås

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som affärsprojektledare. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som affärsprojektledare kommer du att jobba brett med våra affärer och nära våra säljare och kunder. Det innebär att du bland annat kommer projektleda kontorets upphandlingar, kvalitetssäkra erbjudandena till kunderna, delta i prissättning och utveckla affärer. Du kommer även att ha ansvar för ett par av våra mindre kunder. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. 

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du har förmågan att leda, samordna och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Andra uppfattar dig som flexibel då du har lätt för att anpassa dig till ändrande omständigheter samt förändra både ditt synsätt och tillvägagångssätt. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som affärsprojektledare bör du ha följande kompetens:
•    Arbetslivserfarenhet av projektledning eller uppdragsledning
•    Erfarenhet från teknikbranschen
•    Det är meriterande att ha arbetat med it och förändringsledning
•    Flytande i svenska

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | IT | Heltidsjobb (förstajobb)