Inaktiv platsannons

Examensarbete inom Atea Digital Lab i Stockholm

Om tjänsten

Är du i slutet av din utbildning inom tt, datateknik, it-management, ekonomi eller liknande? Brinner du för frågor rörande kundnytta och vill arbeta med att hjälpa organisationer att effektivisera och digitalisera sin verksamhet genom att förändra gamla analoga arbetssätt? Tveka i så fall inte att söka examensarbete hos oss på Atea och få erfarenhet inom ett av de hetaste områdena just nu, användarmottagande och interaktiva upplevelser. 

Atea är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it genom nya innovativa lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

Din roll i laget:

I samband med digitaliseringen och ny teknik satsar Atea på att hjälpa sina kunder med att bygga smarta digitala lösningar för framtidens infrastruktur. Nu har du möjligheten att skriva ditt examensarbete inom ny teknik tillsammans med oss. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen.  

Exempel på examensarbete skulle kunna vara: 

Atea Digital Lab 

Förändringsledning och användarmottagande är nya områden som vi på Atea tillsammans med Microsoft och våra kunder ser ett ökande behov kring. Våra kunder behöver hjälp att öka användandet hos sina medarbetare kring de tjänster som vi på Atea levererar.  
Atea Digital Lab är till för att skapa en känsla hos våra kunder på plats hos oss i Kista där de via scenarios får se, känna och uppleva våra tjänster i en kreativ och stimulerande miljö.  
Vi vill bygga vårt nya labb från grunden där du kommer har full frihet att utforma alla delar från färg och form till tekniknivå och metodik för konceptet Atea Digital Lab. Atea Digital Lab ska vara klart när vi öppnar nya Ateahuset i september 2020. 
Vår devis är – Ett rum, oändligt med möjligheter. 

Din profil 

  • Du har läst kurser inom exempelvis it, design, förändringsledning, användarupplevelse 
  • Du är intresserad av it, digitalisering, kundnytta och digital workplace.

Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng.  

Placering: Kista  

Start: januari 2020 

Sista ansökningsdag: 2019-11-30 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Per Jonsson, produktivitetskonsult, via alternativt Michael Almkvist, konsultchef Digital Workplace, via .  

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis