Inaktiv platsannons

Examensarbete inom Robotic Process Automation (RPA) i Stockholm

Om tjänsten

Är du i slutet av din utbildning inom it, datateknik, it-management, ekonomi eller liknande? Brinner du för frågor rörande automatisering och vill arbeta med att hjälpa organisationer att effektivisera sin verksamhet genom att robotisera repetitivt manuellt arbete? Tveka i så fall inte att söka examensarbete hos oss på Atea och få erfarenhet inom ett av de hetaste områdena just nu, Robotic Process Automation (RPA)!

Atea är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it genom nya innovativa lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

Din roll i laget

I samband med digitaliseringen och ny teknik satsar Atea på att hjälpa sina kunder med att bygga smarta digitala lösningar för framtidens infrastruktur. Nu har du möjligheten att skriva ditt examensarbete inom ny teknik tillsammans med oss. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen.

Exempel på examensarbete skulle kunna vara:

Utvärdera integration mellan RPA och Ateas befintliga erbjudande (fokus strategi/marknadsanalys)

Idag erbjuder Atea RPA-lösningar relativt fristående från andra befintliga erbjudanden inom t.ex. It-säkerhet. Din uppgift blir att analysera och ta fram förslag på hur RPA skulle kunna kombineras med andra erbjudanden med ökat kundvärde som följd.

Din profil

  • Du studerar sista året inom it/datateknik/ekonomi/it-management.
  • Du är intresserad av it, digitalisering, säkerhet, kundvärde och förändringsledning.

Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng.

Placering: Kista

Start: januari 2020

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Vitmosse, RPA Specialist, via .

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis