Inaktiv platsannons

Exjobb med inriktning på molntjänster och it-arkitektur i Stockholm

Är du i slutet av... utbildning inom it, datateknik, it-management eller liknande? Brinner du f... frågor rörande digitalisering och tycker att utmaningen kring... väg till molnet är en av...

Om tjänsten

Är du i slutet av din utbildning inom it, datateknik, it-management eller liknande? Brinner du för frågor rörande digitalisering och tycker att utmaningen kring organisationers väg till molnet är en av viktigaste frågorna just nu? Ansök då om ex-jobb hos oss!

Din roll i laget

Allt fler organisationer arbetar mot att överföra delar av eller hela deras verksamhet till molnet. Atea stöttar våra kunder i utmaningen att hitta de bästa moln-lösningarna samtidigt som säkerheten upprätthålls i verksamheten.

Hur ska en organisation egentligen tänka vid val av olika leverantörer och tjänster? Ska pris få styra helt eller finns det andra aspekter såsom användarvillkor eller säkerhetsfunktioner som är relevanta?

Din uppgift blir att identifiera relevanta aspekter för kunders val av molntjänster och att om möjligt ta fram en beslutsmodell/process för att kunna utvärdera olika moln-leverantörers erbjudanden. Detta för att göra varje kunds väg till molnet så enkel som möjligt.  

Din profil  

Du studerar sista året inom IT/Datateknik/Ekonomi/IT-management.

Du är intresserad av it, digitalisering, säkerhet, kundvärde och förändringsledning.  

Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen. Tillsammans tar vi fram ett lämpligt projekt utifrån detta.

Placering: Kista

Start: januari 2020

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Malis, Informationssäkerhetskonsult, via alternativt Anna Palmgren, konsultchef, via eller på 070-782 57 53.

Om Atea

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis