Inaktiv platsannons

Butikssäljare extra vid behov Circle K Täby i Stockholm

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Om tjänsten

 

MAKE EARNING EXTRA

Into something extra!

 

Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

 

Vi söker fler kollegor som vill arbeta extra vid behov vid oss på våra stationer i Täby! I Täby har vi tre stationer Circle K Täby kyrkby, Circle K Täby galopp samt Circle K Arninge.

Detta innebär att det finns goda möjligheter att arbeta så mycket som du önskar. För att vara ktuell för den här tjänsten  

Två av våra stationer i Täby har öppet dygnet runt och därför förväntar vi oss att du uppskattar varierade arbetsuppgifter och kan tänka dig att arbeta alla våra olika typer av arbetspass; morgon, eftermiddag, kväll samt natt.

 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda möjligheter till karriärmöjligheter på andra stationer.

 

Du behöver ha B-körkort. 

 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

 

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in

 

Sista ansökningsdag: 28 oktober 2019, urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas tidigare! 

Om tjänsten: Extra vid behov, anställning sker på en specifik station med möjlighet att få arbeta på fler stationer

 

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis