Inaktiv platsannons

Butikssäljare Kolonial Coop Skutskär i Skutskär Skutskär

Om tjänsten

Vi på Coop Skutskär söker nu 2 st glada, pigga och matglada människor till vår butik!

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att vara säljare på vår kolonialavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara på butikens kolonialavdelning, där du arbetar med allt från varupåfyllning till kampanjer och prisvård. Du ansvarar för att kunden alltid möts av en avdelning i absoluta toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsterna är 2 st tillsvidareanställningar på 20 tim/vecka med tillträde enligt ök.

Publicerad den

04-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skutskär Skutskär
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis