Inaktiv platsannons

A-ansvarig Fisk Coop Kungsbacka i Kungsbacka Kungsbacka

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och leda vår manuella fiskdisk. Vi vill att du som söker har en servicekänsla utöver det vanliga samt har ett brinnande intresse för fisk och att sälja. Att göra det lilla extra för kunden, är en självklarhet.

Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Rollen innefattar att betjäna kunder i vår manuella disk, varuplock samt att ansvara för priser och kampanjer. Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningen sker på ett effektivt och professionellt sätt

Erfarenhet från dagligvaruhandeln och fisk/delikatess är meriterande.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med 6 månader provanställning, tillträde enligt ö.k.

Publicerad den

06-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis