Inaktiv platsannons

Coop söker Fastighetstekniker i Växjö +2 till Växjö +2 till

Om tjänsten

Kf Göta söker en lösningsorienterad fastighetstekniker. En händig ”fixare” som kan lösa problem på plats i Kf Götas butiker, samt ha kännedom om och kontakt med firmor för reparation och underhåll. Vi tror att du redan arbetar med liknande uppgifter, men är redo för en ny utmaning.

Kf Göta driver för närvarande verksamhet i 47 Coop-butiker i Småland och på Öland. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och reparationer, såväl yttre som inre, i dessa.

Exempel på arbetsområden:
- Värme- och ventilationssystem
- Kylar och frysar, ugnar och grillar
- Reparationer vid skador/förslitningar på golv, väggar, tak
- Rensning av golvbrunnar, mindre vvs-arbeten
- Buskar, träd som behöver ansas

Du ska ta emot felanmälningar från butikerna och kunna värdera om du själv kan åtgärda problemet/en skada eller behöver kontakta någon av de firmor Kf Göta har avtal med. Du kommer att ha löpande uppföljning och dialog med den fastighetsansvarige på Kf Göta.

Arbetet innebär mycket bilkörning inom Småland och Öland, samt ibland övernattningar på hotell i samband med uppdrag på butiker längre än bort än pendlingsavstånd.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö +2 till Växjö +2 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis