Inaktiv platsannons

Säljare vikariat - Coop Erikslid Skellefteå i Skellefteå Skellefteå

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Vi söker en vikarie för en tjänst på i genomsnitt 30 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde enligt överenskommelse varaktighet tom maj 2020 med möjlighet till förlängning.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch välskött butik med ett gott värdskap varenda dag från dig och övriga medarbetare. Du bidrar med en positiv attityd till att utveckla verksamheten, att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom kassa, chark, frukt & grönt, varuplock och exponering. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken.

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Besök vår hemsida för mer information om Coop Nord.

Publicerad den

24-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå Skellefteå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis