Inaktiv platsannons

INTERSPORT Centrallager söker en ansvarstagande lagermedarbetare! i Nässjö

Om tjänsten

Till INTERSPORTs centrallager söker vi nu en passionerad teamspelare med positiv energi som är redo att ta matchen - är det du? 

INTERSPORTs butiker och e-handel växer snabbt,  vilket ställer höga krav på vår varuflödesfunktion. Därför har vi ett nytt och stort centrallager på 24 000 kvm i Nässjö, ett läge som ger oss ledande logistiska förutsättningar och möjlighet till klimatsmart transport. Vi har även satsat på ny teknik och lagerautomation för att kunna möta ett växande behov av effektiv logistik – både för e-handel och butik. 

Till centrallagret söker vi nu en lagermedarbetare med ansvarsområden utöver lagerarbetet som trivs med varierande arbetsuppgifter. 

Lagret organiseras utifrån 3 olika avdelningar (Godsmottagning, Orderplock och Service & Utveckling) som leds av arbetsledare och gruppledare. Du arbetar i huvudsak som lagermedarbetare inom godsmottagningen och kommer spendera majoriteten av din arbetstid med lagerarbete. Utöver detta ingår några ytterligare arbetsuppgifter i din roll. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta emot och lossa gods genom kartonglossning 
 • Sortera gods på modell, färg, storlek till pallar 
 • Sortera gods på modell, färg, storlek till Autostore 
 • Facka in och köra ut pallar på rätt lagerplats 
 • Påfyllning

Ansvarsområden:

 • Truckansvarig som bl.a. innebär att beställa service reparationer och se till att truckar och övrigt produktionsmaterial är tillgängliga. 
 • Ansvarig för event material. 
 • Ansvarig för beställning av förbrukningsmaterial, kontorsmaterial och städmaterial.
 • Ansvarig för bokföringsmaterialet som kommer från Ekonomiavdelningen huvudkontoret.
 • Hålla i kontakten med vår avfallsleverantör och städbolag.
 • Ansvarig för snöröjning och viss fastighetsskötsel.

Kvalifikationer

Bakgrund från annat lagerarbete är meriterande, särskilt om det har varit inom detaljhandeln (textil). Har du arbetat i butik är det en stor fördel, i synnerhet om du har erfarenhet och grundkunskap i INTERSPORTs sortiment. 

Har du truckkort är det ett stort plus. Som godsmottagare är det ett relativt fysiskt krävande arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker en mångsidig, noggrann och ansvarstagande lagermedarbetare som är händig och har en känsla för var och när en hjälpande hand kan behövas.  För att trivas i rollen tror vi att du gillar struktur, ordning och reda samt att du är en social person som lätt kan skapa goda relationer med olika parter som är nödvändiga för våran dagliga verksamhet.

Teamkänslan är A & O. Vi arbetar tillsammans för att vinna och hjälper varandra för att lyckas. Vi ser det som självklart att din grundinställning är positiv och att din goda samarbetsförmåga sitter i ryggraden. 

För att trivas och växa på INTERSPORT så är ett intresse för ett aktivt liv och sport en avgörande grundbult.

Ansökan 

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! 

 Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2018 omsattes över 11,5 miljarder euro globalt. INTERSPORT samarbetar med över 1200 föreningar inom bl.a. fotboll, hockey och friidrott och uppmuntrar till så mycket sport och gemenskap som möjligt.

INTERSPORT bildades 1968 är ett av Sveriges mest kända varumärken med 130 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även  i INTERSPORT-koncernen med 8 butiker över landet. INTERSPORT är den ledande omnikanal återförsäljaren inom sport genom en köpupplevelse oavsett om den startar digitalt eller i butiken.

Publicerad den

21-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis