Inaktiv platsannons

Försäljningschef reservdelar, service och tillbehör, Malmö i Väderstad

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Maskin
Sista ansökningsdag: 2019-10-31
Plats: Malmö

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Vi söker nu en försäljningschef inom affärsområdet reservdelar, service och tillbehör. Tjänsten är placerad i Malmö på Lantmännen Maskins huvudkontor. Om du trivs i en roll med högt fokus på försäljning och affärsmannaskap kan du vara den vi söker. Det är en tjänst där du tar fram affärsmöjligheter och ansvarar för säljutvecklingen inom affärsområdet reservdelar, service och tillbehör.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som försäljningschef ansvarar du för affären inom Reservdelar, service och tillbehör. Du utvecklar affärserbjudanden, driver kampanjer och driver organisationen mot rätt affärsfokus inom affärsområdet. Du har många kontaktytor och är ett viktigt stöd för regionchefer och lokala chefer på anläggningarna runt om i landet. Vidare driver du affären framåt med våra externa återförsäljare.

I övrigt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Följa upp nyckeltal och KPI:er
  • Ansvara för butikskonceptet i Lantmännen Maskins butiker
  • Arbeta operativt, taktiskt och strategiskt inom affärsområdets försäljningsarbete

Tjänsten förutsätter resor runt om i landet. Du rapporterar till företagets Affärsområdeschef Servicemarknad.

Din profil

Det viktigaste för att du ska trivas i rollen som försäljningschef är ett genuint intresse för service. Som person bör du ha en lösningsorienterad inställning till problem och där du på ett metodiskt och kommunikativt sätt kan hantera kunder i olika sammanhang. Du bör även ha lätt för att strukturera ditt arbete och förmåga att arbeta prestigelöst.

Du har hög integritet och ett stort driv. Eftersom du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team är det viktigt att du kan samarbeta samtidigt som har lätt för att arbeta självständigt. Prestigelöshet och flexibilitet är därför egenskaper som är viktiga i denna roll. Som i många andra serviceroller krävs att du kan hantera stressiga situationer samt att du har ett pedagogiskt sätt gentemot andra.

Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift i svenska såväl som engelska. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service där du har en känsla för hur du på bästa sätt bemöter kunder och drivs av att ge ”det lilla extra”. Du bör ha erfarenhet från liknande befattning. Meriterande med utbildning inom försäljning.

Har du lantbrukserfarenhet eller intresse för området är detta givetvis meriterande, men absolut inget krav!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väderstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Väderstad | Lantbruk | Deltidsjobb