Inaktiv platsannons

Bokare/Möteskoordinator, Online, Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett inspirerande team med många möjligheter att utvecklas och bidra till något större? Vi söker nu en timanställd Bokare/Möteskoordinator till vårt team i Göteborg.

Som en del av Nordea bidrar du till att skapa starka relationer med våra kunder – allt från privatpersoner, familjer, nystartade småföretag, storföretag och institut. Det vi gör – stort som smått – gör skillnad. Nu behöver vi dig och ditt engagemang för att leverera framtidens finansiella lösningar. Hos oss är du en del av ett inspirerande team med många möjligheter att utvecklas och bidra till något större.

Om tjänsten

Du kommer att ha en central och viktig roll i vårt team, där du arbetar tätt tillsammans med våra  

Försäkring- och placeringsspecialister. Din roll innefattar bland annat följande ansvar:

  • Att boka och bjuda in våra kunder till ett möte med våra Försäkring- och placeringsspecialister.
  • Att upprätta och hålla en god administrationsstruktur, både gällande teamets gemensamma mailboxar och våra kundsystem.
  • Att koordinera möten och mailkorrespondens mellan teamet och våra intressenter.
  • Att ha fokus på att optimera affärsresultat och säkerställa hög kundnöjdhet.
Vem du är

Det här är våra värderingar som vi tror att du delar. Värderingarna hjälper oss att överträffa oss själva varje dag. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och ser fram emot att bidra med dina idéer. Du är pålitlig, ger andra spelrum och säger vad du tycker – även när det tar emot.

Vi tror att du som person är strukturerad och inte främmande för att hantera stressiga situationer, du kan hantera att ha många bollar i luften samtidigt.

Då rollen bland annat innebär att arbeta i en försäljningsmiljö, tror vi också att din sociala förmåga är på topp och att du stimuleras av att ha daglig telefonkontakt med våra kunder.

Vi ser gärna att du förutom svenska, har flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då våra kunder ofta är internationella.

Om detta låter som du, tveka då inte att höra av dig till oss!

Nästa steg

I Nordea vet vi att en inkluderande arbetsplats är en hållbar arbetsplats. Det är vår djupa övertygelse att våra olika bakgrunder, erfarenheter, egenskaper och personligheter sammantaget gör oss bättre rustade för att hjälpa våra kunder och bidra till de samhällen vi verkar i. Så var den du är.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 15 november 2019. Intervjuer sker löpande.  

Om du vill veta mer om jobbet, kontakta Mario Trkulja på.

För facklig information, kontakta Finansförbundet på  eller SACO på .

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis