Inaktiv platsannons

Ekonomicontroller i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Ekonomicontroller

Sökes till Göteborg

Vi söker en ekonomicontroller till vårt projekt Olskroken. Du kommer att ha en viktig och betydelsefull roll i en stor organisation.

Olskroken är Peab:s i särklass största anläggningsprojekt. Det är ett unikt och mycket komplicerat projekt. Vi skall bygga planskilda korsningar i spårmiljö med besvärliga geotekniska förhållande och i pågående intensiv trafikmiljö.

Vi söker en person med mångårig erfarenhet av strategisk ekonomiuppföljning. Du är en analytisk person som har förmågan att zooma ut och har ett strategiskt tänkande.

Det är viktigt att du har hög integritet och är duktig på att kommunicera. Du förstår vikten av att leverera i tid och är prestigelös.

Du rapporterar till entreprenadchefen för projektet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär i huvudsak följande arbetsuppgifter och ansvarsområden som du bistår entreprenadchefen och projektledning med.

* Ekonomisk analys och rapportering till projektets entreprenadchef, styrgruppen samt ut i organisationen

* Leda och samordna prognosarbetet

* Ansvara för ekonomistyrning och uppföljning.

* Upprätta och utveckla projektinterna ekonomirutiner samt bevaka att gällande rutiner efterföljs

* Vara väl insatt i skatteregler, momsfrågor och personalkostnader

* Vara vår expert på index

Beroende på vilken bakgrund och vilket intresse du har samt behov som finns inom regionen kommer vi tillsammans att utforma ytterligare arbetsuppgifter som är intressanta för dig 

Kvalifikationer  

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna civilekonom, och mångårig erfarenhet av att arbeta som ekonomicontroller.

Du bör gärna ha jobbat i stora projekt alternativt större företag. Har du arbetat inom bygg- och anläggningsbranschen är det en merit.

Genom åren har du skaffat dig en gedigen kunskap och förståelse för ekonomiska samband, ekonomistyrning och redovisning.

Det är många interna och externa kontakter så därför är det viktigt att du har lätt att kommunicera både skriftligt och muntligt 

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som person är du en drivande person med stort engagemang som har lätt för att samarbeta med olika personer. Du är analytisk, systematisk, noggrann och trivs med att jobba nära verksamheten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-11-10

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis