Inaktiv platsannons

Vägdriftsarbetare, TA-Gruppen, Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vägdriftsarbetare, TA-Gruppen, Göteborg

Sökes till Göteborg/Mölndal

Är du en ansvarstagande lagspelare med erfarenhet av arbete på väg? Letar du efter ett omväxlande arbete? Uppskattar du frihet under ansvar och att vara en del av en tight grupp? Då kanske du är vår nya vägdriftsarbetare!

Om tjänsten

TA-gruppen hos Peab Anläggning Väst tillhandahåller produkter och tjänster åt kommuner, trafikverket och privata aktörer. Vi besitter stor kompetens gällande upprättande av trafikanordningsplaner och har tillgång till den utrustnings som krävs till exempel TMA-skydd, trafikledningsansvar, skyltvagnar med mera. Nu söker vi ytterligare en Vägdriftsarbetare till vår grupp.

Som vägdriftsarbetare hos oss får du en varierad vardag. Du kommer köra vår TMA bil på småvägar på landet såväl som på högtrafikerade leder i centrala Göteborg. Andra dagar sitter du i servicebilen och skyltar upp enligt TA-plan eller gör räckesarbeten. Beredskapstjänst och besikningsronder är vanligt förekommande.

Vi är just nu 6 personer som arbetar tillsammans för att utveckla vår grupp och ta oss an större och mer utmanade projekt. Gruppen består av en platschef, arbetsledare och vägdriftsarbetare. Vi jobbar tight ihop och stämningen är familjär. Här hjälper vi varandra och skapar en miljö där du kan känna dig trygg att lyfta idéer och förslag.

Du är en initiativtagare med god omdömesförmåga!

För att lyckas hos oss behöver du trivas med att arbeta tillsammans med andra och, naturligtvis, i alla väder.  Samarbete och service är a och o i rollen. Det gäller både inom gruppen och utåt mot kunder, beställare och samarbetspartners som underentreprenörer eller inhyrd personal. Arbetet är varierat och påverkas av många yttre omständigheter varför du behöver uppskatta och klara av snabba omställningar och att ta egna initiativ och eget ansvar. Gott omdöme och känsla för affären vägleder dig då.

För tjänsten krävs C-körkort. För att arbetet ska flyta på ett säkert sätt behöver du ha minst ett års erfarenhet av arbete på väg, gärna i både stadsmiljö och det trafikintensiva vägnätet, god lokalkännedom, dvs hitta i Göteborg, och du behöver kunna tala svenska bra.  Vidare behöver du kunna kommunicera och dokumentera via telefon och platta samt kunna läsa ritningar/TA-planer. Våra ordinarie arbetstider är 7-16 men kvälls- och nattarbete förekommer.

Om den här tjänsten är rätt för dig vänta inte med att skicka in din ansökan då vi gör urval och intervjuer löpande. Bifoga meritförteckning och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du söker till oss. Det är viktigt att dina ansökningshandlingar visar att du uppfyller kraven för tjänsten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-11-03

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis