Inaktiv platsannons

Avdelningschefer i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Avdelningschefer till Östrand

Vi satsar på framtiden - vill du vara med? Är du intresserad av ledarskap och har en vilja att med ett förändringsbenäget arbetssätt coacha dina medarbetare framåt? Då är du välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Östrandsfabriken ökar sin totala produktionskapacitet till 1 000 000 årston och får den största produktionslinjen för blekt barrsulfat massa i världen. Timrå och Norrland har i Östrand världens mest konkurrenskraftiga massafabrik som i decennier framåt kommer att skapa tillväxt, sysselsättning och välfärd i Norrland. Nu söker vi två avdelningschefer.


Tjänsterna innebär att leda arbetet för en av Östrands fyra produktionsavdelningar. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för att förutsättningar finns för en säker och optimal produktion inom avdelningen. Vi arbetar i en matrisorganisation, där avdelningscheferna har ett funktionsansvar för avdelningen och personalansvar för dagtidstyrkan bestående av processingenjörer, produktionstekniker och dagoperatörer. Som avdelningschef har du budgetansvar och rapporterar till Produktionschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett ledarintresse och en teknisk bakgrund, gärna civilingenjörsutbildning eller motsvarande. Branscherfarenhet är en fördel men ingen nödvändighet, det är viktigare att du är en målmedveten ledare, trivs i en arbetsledande roll och har goda kommunikativa egenskaper.


Du är en trygg, prestigelös ledare som trivs med att ta helhetsansvar och är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare. Du trivs i en roll där du representerar verksamheten. Du vill vara med och skapa en kultur som präglas av engagemang, driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt. Du har som person en drivkraft att hela tiden utvecklas, både i din yrkeskompetens och som person. Du delar med dig av kunskaper och erfarenheter.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet.

Vad erbjuder vi dig?

SCA är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis