Inaktiv platsannons

Master Thesis: Machine learning with NVIDIA Jetson Kit for object tracking i Karlskoga

Vad du blir en del... Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Sektionen som du kommer att tillhöra jobbar med programvaruutveckling på alla nivåer, bland annat av applikationer och inbyggda system som integreras i SAABs produkter.
 

Din framtida utmaning

Du kommer att får testa NVIDIA Jetson Nano kit tillsammans med en kamera för att följa objekt som rör sig relativt kameran. Målet är att styra en liten robot mot målet och följa målet då det rör sig i planet. En sådant här kit skulle kunna köpas in för laboration:

Ett neuronnät behöver tränas för att detektera features och lära sig hur objekt transformeras när de förflyttar sig i olika riktningar relativt kameran.  Målet är att inte behöva träna på att känna igen ett specifikt objekt utan träna på att extrahera features och sen hitta samma features i nästa bild.
 

Den du är idag

Vi söker en till två högskoleingenjörsstudenter inom datateknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du/ni har erfarenhet av lågnivåprogrammering Linux och maskininlärning.

Vi ser gärna att du är en lagspelare och strukturerad i ditt arbete. Det är viktigt att du uttrycker dig väl, både i tal och i skrift. Du kommer att få stor möjlighet att lära dig nya saker.

Du kommer att få arbeta med:

  • Machine learning ramverk, t.ex. tensor flow
  • linux
  • Kommunikationsgränssnitt
  • Hårdvarunära programmering

Tycket du att det här låter intressant? Då lär du vara rätt person för oss. Ansök till tjänsten via länk.

Sista ansökningsdag

2019-11-30. Vänligen observera att vi jobbar med löpande urval.

Kontaktperson

Mattias Helsing, Chef

073-12 345 67

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Publicerad den

21-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga
Typ av kontrakt
Examensarbete
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis