Inaktiv platsannons

Gruppledare för lokalvård AstraZeneca, Södertälje

Om tjänsten

Vill du ha ett varierat arbete, där initiativ- och problemlösningsförmåga uppskattas? Trivs du med, och har erfarenhet av ledarskap? Då kan du vara den vi söker som Gruppledare!

Vem är du?

Vi söker dig som har fokus på laganda, är driftig, ansvarstagande och har en ödmjuk attityd med stor glädje till ditt jobb. Du är genuint intresserad av människor, att se dem utvecklas och växa i sitt arbete. Du vet att det är genom dina medarbetare som du kan leverera enastående resultat. Du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Självklart delar du Sodexos värderingar.

Hur ser din arbetsdag ut?

Uppdraget hos kund AstraZeneca omfattar bl.a. lokalvård i kontorsmiljö, laboratoriemiljö, laboratoriedisk och lager.

Vi är 27 medarbetare i vår grupp som dagligen ser till att kvalitetsnivån upprätthålls enligt avtal. För att utveckla personal samt säkerställa lönsamhet och kvalitet så behöver du som gruppledare dagligen vara ute i verksamheten. Du träffar medarbetarna och fångar upp och löser de dagliga frågor som uppstår.

Du sköter den dagliga driften av utförandet i samarbete med arbetsledaren. Administrativt arbete ingår. Du ansvarar även för att maskiner och redskap hanteras enligt instruktioner. Tillsammans med arbetsledaren kommer du att delta i kund/leverantör och personalmöten.

Du arbetar proaktivt för att våra medarbetare och kunder är nöjda.

Kvalifikationer:

  • SRY, PRYL eller likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av yrkesmässig lokalvård
  • Något eller några års ledarerfarenhet
  • Administrativ kunskap via datorer och webb samt windowsmiljö
  • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

Ett tempofyllt men tryggt och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner. Sodexo är ett växande företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

Arbetstid:

Måndag-fredag 07:00-16:00

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis