Inaktiv platsannons

Praktik Inköp Mode/Barn till Åhléns VT 2020 i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 3 november 2019
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision. Vi ser att samarbete med studenter och skolor ger ett ömsesidigt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer hit.

Självklart hoppas vi att vårt samarbete ska leda till att du en dag vill arbeta hos oss!

Vad innehåller praktiken?

Under din praktik kommer du att få vara med i det dagliga arbetet vilket innebär att vara med i delar av produktutvecklingsprocessen av olika plaggtyper. Tillsammans med vårt inköpsteam får du lära dig grunderna om hur produkt tas fram från idé till färdigt plagg för försäljning i butik. Administrativa uppgifter som artikelvård och kommunikation med våra leverantörer ingår i arbetet. Att delta i arbetet med e-handel och andra marknadsföringskampanjer vad gäller fotoprover, bild och produkttexter kommer också att ingå i din praktik. Du får eget ansvar och blir en del av ett ambitiöst och engagerat team.

Kvalifikationer

Vad söker vi?

Vi söker dig som har vilja, engagemang och en förmåga att få saker gjorda. Du är en lagspelare samtidigt som du vågar ta egna initiativ och har en god kommunikativ förmåga. Som person är du nyfiken och vill ständigt utvecklas.

För att vara kvalificerad för en praktik inom Inköp till Åhléns affärsområde Mode Barn ser vi att du har:

  • En pågående eftergymnasial utbildning inom inköp med textilinriktning
  • Ett intresse för mode
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom inköpsområdet och gärna inom retailbranschen

Praktikperioden omfattar minst 10 veckor med start under våren 2020.

Vi på Åhléns erbjuder dig en praktik i en inspirerande miljö på ett av Sveriges ledande retailföretag. Som praktikant på Åhléns blir du en i teamet och får delta i det dagliga arbetet. Du får eget ansvar och vi uppskattar att du vill dela med dig av dina idéer.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis