Inaktiv platsannons

Junior ingenjör inom kemi med intresse för IT och logistik i Uppsala

Om tjänsten

Junior ingenjör inom kemi med intresse för IT och logistik Om jobbet

Affärsenheten Specialized Operational Excellence söker en nyutexaminerad eller junior civilingenjör inom kemi eller liknande med intresse för IT, statistik och industriella processer/inköpsflöden.  

Som konsult kommer du arbeta i ett uppdrag hos vår kund i Uppsala. Det är en projektanställning på 1 år som därefter övergår i tillsvidareanställning om båda parter är överens och så önskar. Startdatum är 1 december 2019. 

Vem är du?

Vi söker en analytisk person med intresse av förbättringsarbete. Du kommer att arbeta självständigt men även i samverkan med andra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och social kompetens.  

Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning inom kemi samt intresse för IT och logistik. Svenska och engelska är ett krav, både i tal och skrift.

Vi erbjuder

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund.  

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis