Inaktiv platsannons

Junior konsult inom Supply Chain Management i Stockholm

Om tjänsten

Junior konsult inom Supply Chain Management Om jobbet

Är du i början av din karriär och sugen på en satsning inom Supply Chain Management och är säker på att du har något alldeles extra? Vi erbjuder nu en unik och spännande chans som kommer kickstarta din karriär!

ÅFs affärsenhet för Supply Chain Management är specialiserade inom analys och förbättring av produktion och produktionsflöden samt utveckling av logistik och materialhantering. Vårt fokus är förbättringsprojekt inom produktion, logistik och inköp.

Med vår samlade erfarenhet och kompetens kan vi med glädje hjälpa våra kunder med projekt och uppdrag inom bland annat:  

  • Verksamhetsutveckling och förändringsarbeten
  • Kravställning, upphandling och projektledning
  • Digitalisering av processer och informationsflöde
  • Produktionseffektivisering och LEAN
  • Strategiskt och operativt inköp
  • Materialflödessimulering och analys
  • Förpackningsutveckling
  • Lokalisering och dimensionering av lager
Vem är du?

För att få en god start hos oss vill vi att du har en civilingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot logistik och teknik, och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom Supply Chain Management.  

Som person är du driven, målmedveten samt analytisk och strukturerad. Det är viktigt att du är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt samt att du är lyhörd och kommunikativ för att kunna vårda de kontakterna på bästa sätt. Att dela med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor är en självklarhet. Du är en ödmjuk och serviceinriktad person och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till. ÅFs strategi och fortsatta tillväxt är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga. 

Hos oss kommer du att jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor, du får ett komplett paket med bra lön och extraordinära förmåner, trygghet med kollektivavtal och inte minst kul på jobbet - varje dag!

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis