Inaktiv platsannons

Farmaceut till ett apotek i förändring sökesVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Mora

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Dalarna, vid Siljans strand. Naturen finns runt hörnet och i Mora finns allt du behöver.

Apotek Hjärtat ICA Maxi Mora har öppet 8-22 varje dag och nu i september, påbörjar vi den efterlängtade ombyggnationen! Den innebär inte bara ett större, snyggare och bättre anpassat apotek för vår växande kundkrets, utan även en väldigt mycket bättre arbetsmiljö för oss i personalen. Våra öppettider är generösa på två sätt; kunderna uppskattar tillgängligheten och du har större flexibilitet med att tjäna pengar eller vara ledig, jämfört med ett apotek som har öppet t.ex 10-18, beroende på hur du vill ha din OB. Värt att tänka på!

Vi som jobbar här har varit ett team länge, men åren går och plötsligt hägrar pensionen. Därför vill vi att just du kommer och jobbar med oss, så du hinner ta lärdom och dra nytta av våra kloka stjärnors erfarenheter, innan de slutar.

För oss som lag, är det jätteviktigt att du tar med dig positivt sinne, nära till skratt, nytänk och lösningar samt en en stark vilja att bygga upp vårt nya apotek till det bästa i Mora. Vi lovar att ge dig frihet att utvecklas och vi ser redan fram emot att välkomna dig!

Våra kunder är väldigt trevliga och tacksamma att vi finns. Vi möter alla typer av kunder och vi har en stor genomströmning av turister, både svenska och utländska, året om.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig, Säljansvarig och Varuansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vid frågor om tjänsten, kontakta tf AC Ivy Chong 073-426 32 10 eller RC Caroline Mård 070-282 35 06

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis