Inaktiv platsannons

Driven Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Moraberg, Södertälje Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Tidora Bozyel berättar:

 

Välkommen till vårt nya fina Apotek på ICA Maxi Moraberg, Södertälje   

För mig som chef, är det viktigt att du är positiv, engagerad och gärna erbjuder kunden det lilla extra i varje kundmöte. Flexibilitet och ansvarstagande är två egenskaper jag värderar högt hos den som blir vår nya medarbetare.

Vi är ett team på 8 medarbetare, och nu söker vi en driven farmaceut!  Vår arbetsgrupp kännetecknas av glädje och ett starkt driv där vi jobbar som ett team och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Vi tror att du brinner för kunden och att alltid göra det lilla extra vid varje kundmöte.

Apoteket är beläget inne på ICA Maxi Moraberg, Södertälje, vilket gör att vi har stora kundströmmar, både av egenvårdskunder såväl som receptkunder. Vi har öppet 08-22 varje dag för att kunna erbjuda våra kunder bästa service. Våra öppettider ger möjlighet till flexibla arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis