Inaktiv platsannons

Specialistsäljare för Robotic Process Automation (RPA) i Stockholm

Om tjänsten

Älskar du att göra affärer? Brinner du för digitalisering och att omsätta tjänster, lösningar och koncept till nytta för olika kunder och verksamheter? Skulle du beskriva dig som driven och ambitiös, samt trivs med frihet att ta egna initiativ? Då kan du vara vår nästa stjärna! Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som specialistsäljare för Robotic Process Automation (RPA) med placering i Kista. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som specialistsäljare för Robotic Process Automation (RPA) i vårt affärsområde Information Management på Atea Stockholm stödjer du våra kunder i att frigöra resurser, kvalitetssäkra processer samt öka deras lönsamhet och effektivitet. Du sätter dig snabbt in i kundernas verksamhet och utmaningar för att kunna vara rådgivande och stödjande genom att föreslå lämpliga tjänster, lösningar och koncept. Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher och även vara med och bygga upp affärsområdet Information Management.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på uppgifter i rollen kan vara:

 • Guida våra kunder att nyttja digitaliseringens möjligheter
 • Marknadsföra och sälja Ateas tjänster, lösningar och koncept    
 • Bygga relationer och bearbeta nya kunder 
 • Utveckla befintliga kunder
 • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål och nyckeltal   
 • Säkerställa lönsamhet i dina affärer
 • Samarbeta med kollegor i kundteam för att vinna affärer

Du kommer att vara en del av försäljningsteamet inom Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du ser möjligheter och tar gärna initiativ samt tycker om att hantera många parallella uppgifter. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen ska du:

 • Inneha examen från akademisk utbildning
 • Ha vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i säljarbetet   
 • Ha minst 3 års erfarenhet av konsult- och tjänstebaserad försäljning
 • Trivas med att söka och hitta nya kunder och affärsmöjligheter
 • Ha tydligt affärsfokus i allt du gör
 • Ha deltagit i ett flertal större upphandlingar, både privata och offentliga
 • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du:

 • Har erfarenhet av Information & Data Analytics (AI, BI, RPA och IoT)
 • Har erfarenhet av arbete med strategier för digitalisering, verksamhetsutveckling, förändringsledning och arkitektur inom IT-branschen
 • Har arbetat som konsult
 • Har erfarenhet av förhandlingar
 • Har ett stort nätverk främst inom privat men även offentlig sektor
Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Korssell, affärsområdeschef, via alternativt telefonnummer 08-633 67 20 eller Maria Piuva, Försäljningschef, via alternativt telefonnummer 073-8622 577. Du kan också kontakta rekryterare Helena Brunzell på 08-633 68. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis