Inaktiv platsannons

Försäljningschef i Jönköping

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Jönköping/Värnamo en försäljningschef som drivs att skapa sin egen framgång genom att få andra att lyckas. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Säljteamet består idag av fem kundansvariga säljare och vi har en atmosfär som är välkomnande och lätt att ta del av. Teamet har högt uppsatta mål och är en viktig del i den strategiska tillväxten för Atea. En viktig del i rollen är att utveckla, coacha och engagera teamet där du ständigt stöttar dina medarbetare för att möta marknadens krav inom branschen Du kommer också att ha ett eget kundansvar samt ingå i den lokala ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter

•    Engagera och utveckla dina medarbetare
•    Ansvara för att driva din grupp och försäljningen mot uppsatta mål
•    Ansvara för daglig uppföljning/coachning av medarbetare
•    Uppföljning och rapportering av försäljningsmål och prognoser i Dynamics CRM och PowerBI
•    Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra

Vad söker vi hos dig

Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas som försäljningschef på Atea behöver du:
•    Passion för försäljning och stor egen drivkraft
•    Erfarenhet av säljledning
•    Förmåga att skapa god laganda genom att visa intresse och förståelse för andra
•    Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
•    Leda och följa upp dina medarbetare mot satta mål

Meriterande egenskaper och kunskaper:
•    Kunskap och erfarenhet av tjänsteförsäljning
•    Universitet eller högskoleexamen
•    Brett kontaktnät i regionen
•    Kunskap och erfarenhet av försäljning av volymprodukter

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Andersson, platschef, via carl.andersson@atea.se alternativt telefonnummer 036 - 34 82 92. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis