Inaktiv platsannons

Enterprise Account Manager i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö i Sveriges ledande mediehus? Har du erfarenhet från försäljning och långsiktiga kundrelationer samt ett intresse för digitalisering? Då ska du söka tjänsten som Enterprise Account Manager hos oss. Vi på Dagens industri vill utvecklas tillsammans med dig och behöver nu förstärka vårt företagsteam.

Om tjänsten

Di Företag är en del av Dagens industri som arbetar med att erbjuda större företag digitala licenslösningar. Med en licenslösning ger företagen sina medarbetare digital access till Dagens industris innehåll för att de ska kunna hålla sig uppdaterade på marknaden, branschen och näringslivet. Våra kunder är viktiga för oss och vi arbetar därför med värdebaserad försäljning. Affärsområdet växer och vi är i behov av att förstärka säljstyrkan med ytterligare en Enterprise Account Manager som kan vara med och driva området framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Enterprise Account Manager ansvarar du för utveckling av både nya och befintliga kunder. Det blir viktigt för dig att bearbeta och stärka affärsrelationer med nyckelpersoner på större företag och organisationer. Fokus ligger på digitalisering av läsandet och att växa affären genom att fler medarbetare hos kund får tillgång till Dagens industri. Säljcykeln kan variera i längd, vilket kräver tålamod och en förmåga att kontinuerligt hålla dialogen varm. Du har en egen budget och mäts på finansiella mål. Din pipeline består dels av inkommande leads, men till stor del ansvarar du för din egen prospektering.

Kvalifikationer

Som person är du resultatinriktad och affärsmässig; du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål. Du har ett öga för affärsmöjligheter och förmågan att prestera i en föränderlig miljö. Det är viktigt att du kan samarbeta internt och är externt relationsskapande för att inge långsiktigt förtroende hos kunder och intressenter.

Du drivs av att ta dig an utmaningar, arbetar effektivt och självständigt. Då du kommer att arbeta i ett mindre team så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis attityd, energi och att du har ett ’growth mindset’.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av värdebaserad försäljning med goda resultat.
  • Kunskap om och intresse för digitalisering och transformation.
  • Goda kunskaper i presentationsteknik och förhandling på medel till C-level nivå.
  • Meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i Salesforce.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

På Dagens industri arbetar cirka 150 personer men du blir en del av ett sammansvetsat team bestående av sex personer som arbetar med försäljning, marknadsföring och systemstöd. Tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis