Inaktiv platsannons

Client Manager i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Client Manager

Nu söker vi en Client Manager (”CM”) till kontoret i Stockholm. Som CM har du en nyckelroll i en modern försäljningsorganisation där du ansvarar för att säkerställa en god och framåtdrivande affärsrelation mellan TV4 och våra annonskunder. Du ansvarar för erbjudandet av hela TV4:s produktportfölj över samtliga plattformar såväl lokalt som nationellt. Teamet består av cirka nio personer och rapportering sker till försäljningschef.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande bearbetning och affärsutveckling av utvalda befintliga kunder och prospekt genom hela säljprocessen. Uppdraget består i huvudsak av fördjupning och breddning av befintliga affärer och relationer i syfte att bygga långsiktigt hållbar försäljning, men även viss nykundsbearbetning av bolag med god potential att på kort sikt växa till att vara viktiga kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Budget- och kundansvar för större kunder. Driva och utveckla dessa kunders affär, samt säkerställa försäljning av TV4:s alla produkter i linje med övergripande strategiska mål.
  • Aktivitetsansvar för kundlista.
  • Ansvar för prospektering och nykundsbearbetning av kunder med större potential.
  • Ansvar för att bygga långsiktiga relationer med rätt kontaktytor hos slutkund samt skapa ökad kundnöjdhet.
  • Ansvar för att bearbeta och skapa relation till samtliga relevanta partners i slutkundens byrånätverk, i syfte att faciliteterna affärsutveckling av respektive slutkund.
  • Ansvar för behovsanalys, offerering, förhandling, och uppföljning av affär. Samt analys och planering för potentiell affärsutveckling på kort och medellång sikt för respektive kund.

Dina erfarenheter

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område samt minst 5 års erfarenhet av relationsskapande försäljning inom media, gärna från rörlig bild och digital medieförsäljning. Du har god erfarenhet av strategisk kundbearbetning och är van vid att agera naturlig kontaktyta mellan arbetsgivare och kund. Ett väl upparbetat nätverk bland medie- och kommunikationsbyråer är en fördel.

Dina egenskaper
Som Client Manager på TV4 bör du vara nyfiken, modig och drivande, samt trivas i en omgivning präglad av förändring och högt tempo. Som person är du trygg och har förmåga att hantera olika typer av situationer och personer. Du besitter en stark analysförmåga som ger dig möjlighet att identifiera och matcha behov med lösning i syfte att bidra på bästa sätt för såväl kundens som TV4:s affärsmål. Du är väl insatt och bekväm med den digitala medieutvecklingen, både vad gäller marknadsföringsmässiga som tekniska aspekter. För att trivas i din roll är du strukturerad och systematisk i ditt tillvägagångssätt och kan därför prioritera och ta stort ansvar i ditt arbete mot uppsatta affärsmål. Du är en relationsskapande och kommunikativ person som har lätt för att inge förtroende och bidra till kundnöjdhet.

Vidare strävar du efter kontinuerlig personlig utveckling. Du är medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden samt uppskattar att lära dig nytt, men också av att dela med dig till andra. Sist men inte minst är du en person som känner igen dig i Bonnier Broadcastings värderingar och spelregler: ”ett vinnande lag tillsammans”, ”Lyssna och dela”, ”Våga välja”, ”Satsa helhjärtat” och ”Håll tempo”.

Praktiskt

Du är stationerad i Stockholm på TV4:s kontor på Tegeluddsvägen, tillsammans med engagerade kollegor. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Carl Skärvall

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis