Inaktiv platsannons

Kassaledare - Stora Coop Häggvik i Sollentuna Sollentuna

Om tjänsten

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Stora Coop Häggvik.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Som kassaledare ansvarar du för kassalinjen och förbutiken, har personalansvar, jouransvar, redovisningsansvar och schemalägger dina avdelningar med rätt bemanning vid varje tidpunkt.

Du har som kassaledare fullt personalansvar för personalen på din avdelning och ansvarar för att avdelningen uppnår uppsatta mål vad gäller försäljning, marginal och kostnader. Du ansvarar även för att din avdelning håller sig inom de riktlinjer som vi har satt upp inom konceptet och att butiken varje dag håller ett exceptionellt kundmöte. Med stolthet och glädje ger du varje dag våra kunder det bästa kundbemötandet.

Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter, om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 38,25 timmar i veckan. Provanställning tillämpas.

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna Sollentuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis