Inaktiv platsannons

Extrapersonal Färskvaror Stora Coop Sisjön i Askim Askim

Om tjänsten

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Stora Coop Sisjön ännu bättre.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer arbeta på butikens alla olika färskvaruavdelningar där du ska se till att kunden alltid möts av branschens fräschaste avdelning.
Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom att betjäna kunder i vår manuella disk och självklart måste vi alla vara flexibla och arbeta på övriga avdelningar som förekommer vid behov.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är extraarbete med varierande arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse, rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis