Inaktiv platsannons

Coop Oxtorget söker Säljare i Växjö Växjö

Om tjänsten

Coop Oxtorget är en mycket uppskattad butik som ligger placerad i centrala Växjö. Öppettiderna 6-23 alla dagar ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu dig som vill arbeta som säljare i vår butik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 19 h/veckan, start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och innebär såväl dagtid som kvällar och helger.

Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i butik är meriterande.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta butikschef/Coopföretagare Rickard Äppelblom, tfn. 0470-701960.

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis