Inaktiv platsannons

Säljare vikariat - Coop Mariehem Umeå

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Vi söker en vikarie för en tjänst på i genomsnitt 25 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde enligt överenskommelse varaktighet tom maj 2020 med möjlighet till förlängning.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom kassa, varuplock och exponering. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken.Har du erfarenhet och fallenhet för service? Butikserfarenhet krävs och vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Butikschef Karina Burman 090-13 89 09

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb