Inaktiv platsannons

Bostadsrättsmäklare till Sundbyberg

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Sundbyberg är stolta att vara områdets ledande aktör och det företag som gör flest affärer i området. Vi har stort kundfokus och en visionärt bli det mest rekommenderade företaget. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.

Fastighetsbyrån i Sundbyberg är en arbetsplats som passar dig som trivs i ett framgångsrikt team som arbetar i ett väldigt högt arbetstempo. 

Om dig
Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen.

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär. Därför ser du ett stort värde i Fastighetsbyråns erbjudande och de verktyg och tjänster vi kontinuerligt tar fram för våra kunder.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis