Inaktiv platsannons

Försäljningschef till Göteborg Väster

Om tjänsten

Om tjänsten 
Kontoret tar sitt nästa steg i sin utveckling och förstärker organisationen med en Försäljningschef. En nyckelroll för att få våra medarbetare och affärer att växa än mer. Vi ser gärna att du har strategiskt tänkande, är intresserad av branschen och vill utvecklas tillsammans med oss. 

I rollen som försäljningschef kommer du tillsammans med övriga medarbetare att leda den fortsatta utvecklingen för kontoret. Du kommer att ansvara för att motiverar din grupp på ca 15 medarbetare genom att sätta mål, coacha och följ upp målen för att ge dem goda förutsättningar till att utvecklas i sina roller. 

Du kommer dessutom att arbeta med implementering av nya tjänster, produkter samt arbetssätt och även ha helhetsansvar för kontorets försäljning och budget. Som försäljningschef arbetar du med eget affärs-, kvalitets- och resultatansvar. 

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, engagerade medarbetare, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Om dig 
För att lyckas i rollen krävs ett stort intresse för coachning och människor. Du har förmåga att kommunicera på ett bra sätt samt att du är en god lyssnare och är bra på att samarbeta. Du är ansvarstagande, engagerad och drivande men ändå prestigelös i din roll som försäljningschef. 

Du har erfarenhet av branschen och är/har varit registrerad fastighetsmäklare.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa företagets kunder till sitt livs största – och bästa – affär genom ett aktivt stöd till kontorets anställda.

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Väster
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis