Inaktiv platsannons

Platschef Gateau Lund

Om tjänsten

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär tårtor, bakelser och kondisbitar görs för hand, det gäller även i bageriet. I dagsläget har vi 24 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet.

 

Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du har vana i att jobba med egenkontroll, uppföljning av ekonomiska nyckeltal samt leda och fördela arbete i en grupp. Och du tycker att kvalitet är viktigt.

 

I tjänsten som platschef för vårt bageri i Lund kommer du tillsammans med våra teamledare för bageri och konditori leda arbetet. Ni arbetar tätt ihop och allt bygger på ett bra samarbete.

Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Se till att Gateau andan – glädje och engagemang – rinner rakt ner i organisationen.

Du arbetar direkt under och rapporterar till vår produktionschef.

Mer information och ansökan: Tjänsten är heltid och innefattar helg, dag och nattskift enligt rullande schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

 

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-20. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår produktionschef Sören Resare

Soren.resare@gateau.se

 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Restaurang | Deltidsjobb