Inaktiv platsannons

Köksmästare till restaurang Lugna gatan, Fazer Food Services, Västerås

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som köksmästare! 
Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer 
Vi söker nu en driftig o engagerande köksmästare till Restaurang Fazer Food & Co Lugna gatan.Som köksmästare älskar du att laga mat, är strukturerad, noggrann, kan ta egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du är en glad, positiv och flexibel person som har viljan att ständigt vilja förbättra och förändra. Du trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Det är också viktigt att du är en teamplayer och att du inte är rädd för att kunna ta dig an att leda och utveckla köket och enheten i samarbete med vår restaurangchef. Som köksmästare ingår även arbetsuppgifter så som köksekonomi, lager, råvaruhantering, ledarskap, miljö och hållbarhetsfrågor samt operativt deltagande vid matlagning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstiderna är schemalagda dagtid 
Varför ska du välja Fazer?    
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.
Vad du bidrar med till teamet
Du har mycket god vana att arbeta i restaurang och matsal samt finnas tillgänglig där under lunchtid. Din tjänst innefattar både arbetssysslor i restaurang, matsal och på kontor. Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete. 
Du har minst 6 års erfarenhet från operativ restaurang och administrativt arbete och gärna utbildning inom restaurangyrket. Du är genuint matintresserad och har en mordern ”touch” i din matlagning. Viktigt att du har bra kunskaper inom HACCP. Som person har du lätt att samarbeta och kommunicera och är stresstålig.  Du behärskar svenska och engelska i tal och skift. Du ska ha mycket god datorvanan. 
Om Fazer Food & Co Lugna gatan 
Restaurangen är belägen på Finnslätten i Västerås. Vi serverar lunch till ca 750 gäster varje dag, varav 300 elever från ABB: s Industrigymnasium. Utöver det har vi även catering, som vi levererar runt om i Västerås. Vår vision är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser och arbetar aktivt med att servera råvaror i säsong och för en hållbar framtid.
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu! 
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Linda Larsson 072-577 37 25. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-11-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis