Inaktiv platsannons

Butikssäljare till Trademax (extra) i Borås

Om tjänsten

Vi söker nu en driven Butikssäljare för extraarbete som motiveras av försäljning och brinner för kundmötet!

Vi ger dig nu chansen att vara med i ett expansivt bolag där du får möjlighet att växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges snabbast växande möbel- och inredningskedja!

Om tjänsten

Som butikssäljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

Tempot är högt och vi ser därför att du är effektiv, tycker om att ta ansvar och har stor arbetsglädje.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är;

  • Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras. Du är driven, prestigelös och gillar att anta nya utmaningar.
  • Relationsbyggande - du är genuint intresserad av försäljning och kundmötet och förstår betydelsen av att av att leverera god service.
  • En lagspelare – du ser styrkan i samarbete och arbeta mot gemensamma mål.

Vidare har du;

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Fyllt 18 år
  • Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat som butikssäljare eller har erfarenhet inom service/sälj. 

Tjänsten är en visstidsanställning och avser extraarbete vid semestrar och sjukdom med start den 11 november tom den 12 januari 2020. För rätt person kan det komma att bli en tillsvidareanställning på 10% i veckan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget 
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis