Inaktiv platsannons

Fastighetsskötare till ISS Teknik & Energi Göteborg

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu Fastighetstekniker. Är du en driven tekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!  

Rollen som Fastighetsskötare hos ISS  

Till rollen som Fastighetsskötare söker vi dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom ditt genuina intresse och kompetens bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv. För oss är det viktigt att trivas och ha kul tillsammans på jobbet. ISS Teknik & Energi är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning. Vi är övertygade om att vi tillsammans bidrar till branschens vassaste teknikleverantör. 

Arbetsuppgifter

  • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
  • Samordna och kontrollera tekniskt arbete i fastigheter som utförs av egen personal eller sidoleverantörer. 
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda. 
  • Utföra systematiskt brandskyddsarbete. 
  • På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt. 
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer. 

Kompetensprofil  

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har relevanta utbildningar så som certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm och sprinklersystem. Specialinriktning mot t.ex El, VVS, kyla är meriterande.  

Personliga egenskaper  

Du är serviceinriktad, har en positiv karaktär och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Du gillar att jobba med förbättringar och utveckling och du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. Dessutom gillar du att ha kul på jobbet och står bakom våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. 

Ansökan 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Placering är i Göteborg. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Henrik Olsson på 0734-36 00 68 eller henrik.olsson@se.issworld.com 

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV.  Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. 

Välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis