Inaktiv platsannons

Ställföreträdande Materialchef i Örebro

Är du en person som är trygg med att leda en grupp och samtidigt ha många externa kontaktytor samt trivs med att kombinera operativt lagerarbete med administrativa uppgifter?

Om tjänsten

Din roll

Som ställföreträdande materialchef har du en självklar roll bland avdelningens lagermedarbetare. Du är med där det händer och har god insyn i det vardagliga arbetet. Ditt främsta uppdrag är att leda och säkerställa kvalitén på arbetet som utförs av arbetsgruppen, att bestånden på material motsvarar försäljnings efterfrågan samt följa upp regionens arbete med hanteringssystemen för inventarier. Du utför lagerplock och är operativt delaktig i det dagliga arbetet. Du kommer även att ha ett administrativt ansvar för bland annat varumottagning samt varuleverans.

Du kommer att agera som materialchefens högra hand i den operativa driften, ansvara för utbildning av medarbetare samt att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna. Du gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att arbetsgruppen svarar mot kraven av kvalitet och prestation. Vidare kommer du även att ansvara för materialchefs ordinarie arbetsuppgifter vid dennes frånvaro.

Materialavdelningen arbetar på ett unikt sätt, där man utgår från centrallagret i Örebro men arbetar i ett mindre team om 6 personer. Här får du möjlighet att kombinera den stora och omväxlande arbetsplatsen med det mindre och mer familjära teamet. Du har goda möjligheter att påverka ditt arbete och prestation samt bilda en förståelse för samtliga i arbetsgruppen.

Utmärkande för materialavdelningen är att man samarbetar nära fastighets- och försäljningsavdelningarna samt butiksombyggnation, samtidigt som man är stationerad på centrallagret. Du får därför möjlighet att få insyn och samverka med stora delar av verksamheten.

 
Din bakgrund

Du kan kommunicera väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift då rollen innebär mycket kommunikation via telefon samt mail med andra avdelningar och leverantörer.

 

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från lagerverksamhet, butiksombyggnation, butiksdrift eller motsvarande. Erfarenhet av ledarskap eller arbetsledning är meriterande. Du känner dig trygg med att motivera och inspirera samt har ett intresse för människor. Som person är du noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd för att hugga i när det gäller. Ditt arbetssätt kännetecknas av driv, ansvarstagande och självständighet vilket gör att du ständigt strävar efter att utvecklas och att utveckla verksamheten.

Då rollen innebär en del arbete i våra olika system ser vi gärna att du har en god systemteknisk förståelse samt intresse av att arbeta i affärssystem. Krav är att du innehar B-körkort.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Vi kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom övriga Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi fångat ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 10 november 2019. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Om Lidl:

 

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna.

Det som kännetecknar oss på Lidl, oavsett om vi plockar upp varor i Ljusdalsbutiken eller jobbar som ekonomichef på huvudkontoret i Solna är att vi är ett driftigt gäng med hjärta. Medan andra livsmedelskedjor bara kan erbjuda dig utveckling och arbetsmöjligheter inom Sveriges gränser, är vi ett tyskt, familjeägt bolag med butiker på 30 marknader. För dig som är hungrig, vill ha mycket ansvar och är intresserad av karriär finns det alla chanser att nå högt inom vår organisation.

Löpande under året har vi rekryterat nästan ett hundratal nya medarbetare till vårt nya lager i Örebro. Så om du också tror på det smarta i att erbjuda mer mat för mindre, gillar att tänka nytt och ha roligt med dina arbetskamrater bör du söka dig till oss och bli en del av team Lidl Örebro. Allt annat vore olidligt!

 

Läs gärna mer om oss på: lidl.se/karriar

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis