Inaktiv platsannons

Förpackningskoordinator i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 190 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

I rollen som förpackningskoordinator på Lidl är du del av ett team där var och en ansvarar för att våra förpackningar förses med rätt design, rätt information och trycks med rätt kvalitet. Främst jobbar du med att koordinera produktionen mellan interna beställare och märkningsansvariga, externa produktionsbyråer och livsmedelsproducenter, samt tryckerier. Vid behov kan du skissa på designutkast eller putsa på original, och med jämna mellanrum närvarar du vid tryckintag på tryckerier i Sverige och runtom i Europa, allt för att säkerställa att slutprodukten håller rätt kvalitet.

Du driver och administrerar flera parallella produktionsprojekt dagligen, ibland för export till andra Lidl-länder men främst för den svenska marknaden, granskar fakturor mot offert och är delaktig i design- och varumärkesutvecklingen som bedrivs inom avdelningen. Du kan också få ta dig an att driva större omställningsprojekt, t.ex. när vi uppdaterar ett av våra varumärken eller inför en ny märkning.

 
Din bakgrund

Du har sedan tidigare minst 3 års erfarenhet av förpackningsproduktion, t.ex. som produktionsledare eller originalare på ett företag eller på design-/produktionsbyrå.

Vi söker dig som har ett gott sinne för ordning och reda och är van att självständigt driva processer och projekt framåt samt vågar fatta beslut. Du är kreativ och lösningsorienterad, samtidigt som du lägger vikt vid detaljer och har ett gott bemötande i kontakten med andra. Det är viktigt att du har en stark kommunikativ förmåga då jobbet innebär att du har många olika kontaktpunkter. I rollen kommer du att driva flera projekt parallellt, så det är en stor fördel om du trivs med att växla fokus och öka tempot vid behov. En del av arbetet inbegriper kontakt med internationella designbyråer, vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper i engelska. Även kunskaper i tyska är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar programmen Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop samt Excel.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till Barkarby.

Publicerad den

29-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis