Inaktiv platsannons

Säljare - vikariat, Smedjan i Luleå

Om tjänsten

Känner du passion för mode, kunder och handel? Då kanske du är den vi söker!

Som säljare på Lindex kommer du att jobba med de viktigaste personerna i vårt företag – våra kunder. Därför söker vi dig som gillar att kombinera försäljning med service. Som säljare följer du varan från att den kommer till butiken tills att den lämnar butiken med en nöjd kund. I ditt arbete ingår att genomföra kampanjer och aktiviteter samt att tillsammans med dina kollegor säkerställa en inspirerande och säljande butiksmiljö som skapar köplust. Självklart har du även intresse av och följer med i olika trender och har en stark känsla för färg och form.

För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Vårt arbetssätt är präglat av teamarbete, så du som söker ska trivas i och aktivt medverka till att bibehålla en god teamanda.

Du behöver ha genomgått gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot service och handel. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift samt ha datorvana.

Tjänsten är ett vikariat på 22 timmar/vecka. Tillträde i november. Vikariatet sträcker sig till och med 31 augusti 2020.

Sista ansökningsdag är 31 oktober.

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | IT | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis