Inaktiv platsannons

Säljare till Martin & Servera Restauranghandel i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

”Sammanhållningen är det bästa på vår arbetsplats. Man får alltid hjälp när arbetsbördan är extra stor, och det omvända: det känns självklart att rycka ut och hjälpa kollegor. Att få jobba med kunderna, med roliga samtal och glimten i ögat, är det viktigaste för mig.” Daniel Sunding, säljare, Östersund

Våra säljare på Martin & Servera möter våra kunder inom restaurangbranschen varje dag! Kunderna representerar en mångfald av språk, internationella kök och kulturer från hela världen. I denna rekrytering söker vi en säljare till vårt härliga team i Göteborg som ett led i att erbjuda ett kunderbjudande i världsklass. Tjänsten är ett vikariat tom maj 2020 med möjlighet till förlängning.

Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger och storkök har vad de behöver i kök och matsal. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna märkesvaror. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär – varje dag, året om.

Vad kommer du att göra?
I den här rollen kommer du som säljare ha en nyckelposition i vår kundrelation med våra offentliga kunder (t ex skolkök, sjukhus, äldreboenden och förskolor). Viktigaste arbetsuppgifterna är att:

  • Med telefon och affärssystem marknadsföra, coacha och sälja via dagliga kontakter med våra kunder för att uppnå säljmål och budgetansvar
  • Delta i besök och kundaktiviteter vid behov för att utveckla relation och affär
  • Vara en i teamet där vi jobbar för att vi ska nå våra mål och stötta våra kunder med lönsamma och hållbara affärer
  • Samarbeta med övriga funktioner inom Logistik, Specialister, Inköp med fler

Vad söker vi hos dig?
Du har slutförd gymnasie- eller yrkesutbildning. För att bli framgångsrik i detta arbete krävs ett brinnande intresse för mat och råvaror. Meriterande är om du har erfarenhet från storkök och offentlig verksamhet. Du har några års erfarenhet från försäljning och kundservice. Du är van vid att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsredskap.

Du är en lagspelare som hjälper både dina kunder och dina kollegor att nå uppsatta mål. Ibland har vi ett högt tempo där du måste vara uthållig, kunna hålla fokus och bevara ditt lugn även när det blir mycket att göra. Även om en stor del av arbetet utförs från vårt säljkontor i Göteborg så kan också besök och säljaktiviteter ute hos kund bli aktuellt. 

Martin & Servera jobbar aktivt för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra team. Då många av våra kunder kommer från alla delar av världen är det bra om du kan fler språk än svenska och engelska. 

Din arbetsplats
Din arbetsplats är på Försäljning i Göteborg som ingår i Martin & Servera Restauranghandel. Vi är idag ca 30 medarbetare i säljområdet som tillsammans hjälps åt att lösa våra kunders behov. 

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis