Fiskhallen Sorunda är Stockholms nya sjömatsgrossist. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Engagemang, energi, kvalitet och kundfokus är ord som kännetecknar oss.
Nu vänder vi oss till dig som har ett äkta sjömatsintresse och vet hur du får fram de absolut finaste filéerna. Det är dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.
Som fiskförädlare är du en av de viktigaste spelarna i vår kedja. Du är den som har koll på hur gösen ska fjällas, rödingen ska fileas och laxen trimmas. Du är ansvarstagande och har ett öga för perfektion, det är ditt hantverk som kundens ögon kommer att mötas av då de packar upp dagens leverans. Service och kundfokus är verkligen din grej!
Vår kundlista består av några av Stockholm mest kräsna krögare som ställer höga krav på oss. Här har du stor fördel av dina tidigare erfarenheter som gör att du även kan komma med tips om hur man faktiskt skulle kunna hantera en odlad piggvar på ett ännu bättre sätt än vad kunden föreslog i första läget. Vi gillar också att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor när du själv inte hajar. Det finns garanterat fler som gärna vill svara, och nästa gång är det du som lär ut något nytt till någon annan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.
Vem är du?
Vad får du av oss?
Hur gör jag?
För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070–733 97 79.
Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 15 november 2019.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.
Välkommen med din ansökan!
27-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!