Inaktiv platsannons

Smartbar-säljare Högsbo Göteborg

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Är du vår nästa stjärnsäljare? Brinner du för att ge kunder den bästa köpupplevelsen? Då är det dig vi söker till MediaMarkt Högsbo i rollen som SmartBar-säljare.

Vår SmartBar är ett nytt koncept lanserat under 2019 som haft stor framgång. I SmartBaren är du i händelsernas centrum och aktivt säljer till samtliga förbipasserande besökare, du utför de olika tjänster vi erbjuder samt hjälper kunden hela vägen från beslut till betalning. 
 

Arbetsbeskrivning

I rollen som SmartBar-säljare kommer du i arbeta både vardagar och helger, du kommer ingå i ett team om 5-6 säljare som roterar bemanningen av SmartBaren som är centralt placerad i varuhuset. Övrigt tid spenderar du ute på säljgolvet och säljer samtliga våra varor och tjänster. Din uppgift som säljare är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du att arbeta på alla våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musik, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi eller Vitvaror. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt Högsbo. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på cirka 80%. Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt med 6 månaders provanställning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

 

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som SmartBar-säljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

 

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis