Inaktiv platsannons

Elektriker i Lindome

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Elektriker

Sökes till Lindome

Nu söker vi en självgående elektriker till vår verksamhet inom tillfällig el i Göteborgsregionen.

Om tjänsten
På vår depå i Lindome kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, felsökning, service samt underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmaterial både hos kunder och inne på verkstad. Visst arbete med vägbelysningsentreprenader och rena elinstallationer kan förekomma. Som serviceelektriker hos oss har du även daglig kontakt med våra kunder inom bygg- och anläggningsindustrin och stöttar dem med problemlösning samt projektering av deras anläggningar. Du kommer att ha tillgång till servicebil och utför uppdrag huvudsakligen i Göteborgsregionen, även om arbete på annan ort kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Vi söker dig som är utbildad elektriker och som är minst 3-års montör med god serviceanda då vi har mycket kundkontakt. Tjänsten kräver B-körkort. BE-körkort, liftkort och utbildning i heta arbeten är meriterande.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-11-11

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lindome
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lindome | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis