Inaktiv platsannons

Pågen söker vikarier till bageriet i Göteborg Vill du jobba på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Ystad

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Pågen söker vikarier till bageriet i Göteborg

Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 140 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Vill du baka bröd med kärlek tillsammans med oss? Nu har du en fantastisk möjlighet att anmäla ditt intresse att ingå i vår vikariebank! Vi söker dig som har ett härligt engagemang och önskan om att få tillhöra vår familjära gemenskap.

Som vikarie hos oss kan du vara aktuell för flertalet vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi söker medarbetare till:

- Bageriet där du kommer att köra bageri-och packlinjer

- Distributionen där du kommer att packa de pallar med bröd som våra säljare lagt order på

Vi söker medarbetare till alla våra skift på dag-, eftermiddag-, natt- och helg.

 

Vad vi erbjuder dig

Som vikarie hos oss har du god överblick över produktionsflödet och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Att arbeta i bageri innebär fokus på kvalitet, effektivitet samt personlig- och produktsäkerhet. Att ingå i teamet på Pågen innebär också att du kommer ingå i en gemenskap med utgångspunkt att kärleksfullt ta ansvar över produktionsflödet samt dina kollegor. Engagemang, mod, ansvar och gemenskap utgör våra värdegrunder och som vi är stolta över.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb med välkända och goda produkter!

 

Vem vi söker

För att arbeta i vårt bageri måste du ha fyllt 18 år. Du har antingen en genomförd eller en påbörjad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller livsmedel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från produktion och/eller livsmedelsindustrin, dock inget krav. Önskemål är att du har ett tekniskt intresse. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta och du tar gärna egna initiativ och har positiv samt konstruktiv inställning till ditt arbete samt kollegor. Du arbetar bra både självständigt och i grupp. Utifrån säkerhetsaspekten i produktion så vill vi att du talar, skriver och läser svenska obehindrat och har god datorvana.

Vi önskar att du är tillgänglig för upplärning från vecka 50 (gärna tidigare!) då högtrycket går upp i vår produktion. Önskvärt är också att du ser en fortsättning att jobba under sommaren 2019 och självklart att du önskar kvarstå i vår uppskattade vikariebank.

 

Varmt välkommen in med din ansökan - skicka in redan idag för urvalsprocessen sker löpande! Sista dag för ansökan är 2019-12-15.

Vill du jobba på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

 

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ystad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis